EΠΙΣΤΟΛΗ - ΕΥΧΕΣ

Parent Category: Νέα Published on Monday, 21 December 2020
 

Ν. Ιωνία, 21-12-2020

 

Αγαπητοί γονείς, 

Μια ακόμη χρονιά φτάνει στο τέλος της. Μία χρονιά πολύ διαφορετική απ’ όλες τις προηγούμενες, με αρκετές δυσκολίες που μας έκανε ωστόσο να εκτιμήσουμε κάποια σημαντικά αγαθά, όπως η υγεία και η παιδεία. Το τελευταίο διάστημα αποτέλεσε μία πρόκληση για όλους εμάς, ώστε να καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στην εφαρμογή της σύγχρονης εξ αποστάσεως διδασκαλίας. Μέσα σ’ αυτή τη διαδικασία όλοι οι εκπαιδευτικοί καταβάλαμε κάθε προσπάθεια να εφαρμόσουμε τις σύγχρονες εκπαιδευτικές και τεχνολογικές προσεγγίσεις με  ευσυνειδησία, συνεργαστήκαμε, υποστηρίξαμε τους μαθητές μας με αίσθημα ευθύνης και γίναμε συμπαραστάτες τους και κατ΄ επέκταση των οικογενειών τους, ώστε να κρατηθεί ζωντανή η επαφή των παιδιών με τη σχολική μαςκοινότητα.

Οι μαθητές μας ανταποκρίθηκαν παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες με συνέπεια και αφοσίωση. Τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την κατανόηση και την υπομονή τους, καθώς κι ένα μπράβο για όλη τους την προσπάθεια και πρόοδο.

Έχοντας τη θετική αποτίμηση θέλουμε να ευχαριστήσουμε κι εσάς τους γονείς για το πνεύμα συνεργασίας, κατανόησης και τη στάση ευθύνης που επιδείξατε όλοι και για τη στήριξή σας στο μεγάλο αυτό εγχείρημα. Σταθήκατε δίπλα στους εκπαιδευτικούς των παιδιών σας που προσπάθησαν με τον καλύτερο τρόπο να συνεχίσουν μ’ αυτόν τον διαφορετικό τρόπο τη μαθησιακή διαδικασία. Σταθήκατε δίπλα στα παιδιά σας κι ενώσατε τις δυνάμεις σας και τις προσδοκίες σας με τις δικές μας με τρόπο διακριτικό κι αποτελεσματικό.

Μακάρι με τον καινούριο χρόνο να επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας, στο αγαπημένο μας σχολείο, να νιώσουμε τη χαρά της επικοινωνίας και της συνεργασίας και να συναντηθούμε όλοι υγιείς, μαθητές, γονείς καιδάσκαλοι.

Με εκτίμηση, η Διευθύντρια

Βασιλοπούλου Βασιλική

 

 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

 

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ

 

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.

 

Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΥΓΕΙΑ,

 

ΧΑΡΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ.