Εκπαιδευτικό Λογισμικό

Parent Category: Χρήσιμα
Published on Monday, 23 April 2012

Η σελίδα περιλαμβάνει λογισμικό που χρησιμοποιείται στο εργαστήριο για τις ανάγκες των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και διανέμεται δωρεάν.

ΛογισμικόΚατηγορίαΠεριγραφή
     
Ελληνικό OpenOffice για Windows Εφαρμογές Γραφείου Πακέτο εφαρμογών γραφείου που περιλαμβάνει κειμενογράφο, υπολογιστικό φύλλο, πρόγραμμα δημιουργίας παρουσιάσεων κτλ.
TuxPaint και Σφραγίδες για Windows Ζωγραφική-Σχεδίαση Πρόγραμμα ζωγραφικής, εύκολο στην εκμάθηση.
Scratch για Windows Δημιουργία παιχνιδιών Εκπαιδευτικό λογισμικό εξοικείωσης των παιδιών με βασικές έννοιες προγραμματισμού.
Γλώσσα Α-Β Εκπαιδευτικό Λογισμικό Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Εκπαιδευτικό λογισμικό για Α,Β Δημοτικού για το μάθημα της Γλώσσας.
Μαθηματικά Α-Β Εκπαιδευτικό Λογισμικό Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Εκπαιδευτικό λογισμικό για Α,Β Δημοτικού για το μάθημα των Μαθηματικών.
Λογισμικό Π.Ι. για το δημοτικό Εκπαιδευτικό Λογισμικό Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Εκπαιδευτικό λογισμικό για διάφορα μαθήματα όλων των τάξεων του δημοτικού σχολείου.
Λογισμικό Π.Ι. για το γυμνάσιο Εκπαιδευτικό Λογισμικό Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Εκπαιδευτικό λογισμικό για διάφορα μαθήματα όλων των τάξεων του γυμνασίου.
CMap Tools για Windows Δημιουργία Εννοιολογικών Χαρτών Εκπαιδευτικό λογισμικό για τη δημιουργία εννοιολογικών χαρτών.